Babet Date

Daten met Babet

Spannende lingerie voor beiden

heren lingerie

Natuurlijk is lingerie niet alleen voor vrouwen, tegenwoordig is er een uitgebreide collectie heren lingerie om het samen nog spannender te maken. Zelfs jarretels voor heren in het assortiment van Lovedokter. Passende lingerie voor mannen die het maximale uit hun seksleven willen halen, benadruk de sterke kanten van je lichaam met leuke kleding tijdens een spannende avond met je partner. Een leren boxer of een grappige olifantenslurf, je kunt het zo leuk en spannend maken als je zelf wilt. Met een open kruis in je slip laat je niets meer aan de verbeelding over.

heren lingerie

Slips en boxershorts

Een leuke spannende boxershort of slip kun je in de meeste gevallen overal wel dragen, toch kun je hier ook voor een zeer erotisch exemplaar gaan. Wat dacht je van een jockstrap of een leren boxershort? Een jockstrap geeft veel bloot maar ondersteunt toch voldoende je geslachtsdeel. Het bestaat uit een buidel aan de voorkant en twee banden die langs je billen lopen. Lingerie voor mannen is er ook in verschillende materialen, ook met de uitvoering ervan wordt er gespeeld. Bredere en smallere bandjes om bepaalde lichaamsdelen te accentueren.

Het kan altijd spannender

heren lingerie

Wanneer je regelmatig een club bezoekt voor een erotische avond wil je er natuurlijk wel een beetje speciale lingerie bijdragen. Het assortiment BDSM lingerie van Lovedokter komt dan goed van pas, latex shirts en boxers eventueel met open kruis vind je ook in het assortiment. Eigenlijk is tijdens een erotische avond niets te gek, zolang je de anderen verleid met je spannende heren lingerie heb je een geweldige avond in het vooruitzicht.